Zabava

glasovanje je završeno

Advent u Osijeku najljepši u Hrvatskoj, Općina Jasenice ima najljepši Advent među općinama!

Advent u Osijeku najljepši u Hrvatskoj, Općina Jasenice ima najljepši Advent među općinama!
Davor Javorović/PIXSELL

Zadarski Advent nažalost nije ušao u top deset Adventa u Hrvatskoj u izboru za najljepši Advent portala Gradonačelnik.hr. U izboru za Najljepši advent glasalo 110 tisuća ljudi, preko milijun vidjelo slike – pobjednik Advent u Osijeku!

Najljepše advente 2021. po izboru FB publike uz Osijek imaju Varaždin, Vinkovci, Slavonski Brod, Šibenik, Opatija, Karlovac, Đakovo, Velika Gorica i Samobor.

Za najljepši advent u kategoriji općina izabran je onaj u Općini Jasenice!

Nakon devet dana glasanja i gotovo 110 tisuća lajkova na našoj FB stranici, imamo i pobjednike našeg prvog velikog izbora za Najljepši advent u kojemu je sudjelovalo 36 gradova i 8 općina!

Tijesna i neizvjesna višednevna utrka Osijeka i Varaždina završila je na kraju uvjerljivom pobjedom osječkog adventa koji je od prvog dana krenuo u petoj brzini, kao najjači favorit.

Samo na web stranici osvojili su 27.225  lajkova, a na svim objavama preko 39 tisuća (podsjećamo, kako bi eliminirali mogućnost višestrukog glasanja priznavali su se samo lajkovi na našoj FB stranici). Fanovi su slike njihovog adventa sherali preko 3.300 puta, podršku i divljenje iskazali u preko 6.600 komentara, što je rezultiralo dosegom od gotovo 278 tisuća ljudi!

Advent u Varaždinu na našoj je, pak, stranici osvojio 25.798 lajkova,  fanovi su njegove slike sherali preko tisuću puta, ukupno je prikupio preko 34.600 lajkova, a slike je vidjelo gotovo 233 tisuće ljudi.

Kakav angažman i podršku su svojim kreativnim i jakim kampanjama uspjeli potaknuti Osječani i Varaždinci najbolje govori podatak da su utrku završili sa pet-šest puta većim brojem glasova od trećeplasiranog adventa.

Iako je bila nemoguća misija dostići Osijek i Varaždin, ništa manje dramatična i uzbudljiva nije bila niti borba za treće mjesto, i to između vinkovačkog i slavonskobrodskog adventa.

‘Broncu’ je na kraju osvojio Advent u Vinkovcima sa osvojenih 6.270 lajkova.

Slavonski Brod izgubio ju je, pak, za tek 13 glasova – utrku su završili na četvrtom mjestu sa osvojenih 6.257 lajkova.

Peti najljepši advent po izboru FB publike je Adventura Šibenik…

…šesti Opatija Advent,

,

…na sedmom mjestu je završio Advent u Karlovcu,

…osmi je đakovački,

a u top 10 najljepših po izboru FB publike plasirali su se i Velika Gorica i njihov Prosinac u Gorici,

te Advent u Samoboru.

Što se općina tiče, nakon tijesne utrke između advenata iz Općine Vir i Općine Jasenice, pobjedu je uz 40-ak glasova prednosti odnijela Općina Jasenice.

Na trećem je mjestu advent iz Općine Nijemci, četvrti onaj iz Općine Čepin, a na petom mjestu utrku je sa svojim adventom završila Općina Medulin.

 


Reci što misliš!

 Izdvojeno