Zabava

ĐIR PO GRADU – Ponuda poznate zadarske slastičarnice

Fina "Zimska torta" i pet vrsta toplih čokolada - pravi blagdanski gušt u Coffee&Cake-u

Fina
Bojan Bogdanić

Za sve ljubitelje slastica zadarska slastičarnica Coffee&Cake definitivno je pravi izbor od samog početka jer nudi ukusne domaće kolače, torte, kekse i razne druge delicije

Uvijek inovativni, u Coffee&Cake-u su za ove prigodne adventske dane pripremili nešto posebno i tako dodatno obogatili svoju ponudu. U sklopu manifestacije "Đir po gradu" kod njih možete uživati u raznim tortama, kao što su kikiriki i čokoladna, ali i sirove torte. Dobar odabir je i klasičan cheesecake, kao i čokoladni - Chococheese.

Iako joj je naziv „Spring“, ništa manje ukusna u zimsko vrijeme nije ni ova torta od šumskog voća i bijele čokolade, kao i „Lila“ - bijela čokolada, vanilija i borovnica, „Adria“ - limun, mliječna čokolada, lješnjak i šlag, „Macha“ - pistaccio i šumsko voće.
Uz već standardnu ponudu tiramisua, krostata od jabuke i sira, kroasana, keksa od čokolade i naranče, glavna slastičarka Kristina Jurešić osmislila je prigodnu „Zimsku tortu“.

c49f1c8d5023f653e4b95f51afc993f2.jpg?v=2"Zimska torta je orah, badem, jabuka. Biskvit joj je od badema i oraha, a punjenje od jabuke. Omiljena je zimi i dobro ide u ovom razdoblju." - predstavila je Kristina novu tortu, baš prigodnu za ovo adventsko vrijeme.

Upravo su krenuli i s prodajom božićnih keksića, i to pet vrsta – čokoladni, s narančom, raspucanci, medenjaci i vanil kiflice. Ukoliko želite nekog razveseliti ili jednostavno samo sebi zasladiti dan, možete kupiti i miks tih keksića složenih u prigodne kutije.
I keksići i torte i sve ostalo odlično se mogu kombinirati s toplom čokoladom, a Coffee&Cake ima čak pet vrsta u ponudi.

a740dfa8fe24cbff03799135d0b85e82.jpg?v=2Dakle, jednostavno dođite u Coffee&Cake i sami odaberite najbolju kombinaciju.


Reci što misliš!