Zabava

uoči odlaska u izrael

Miss Universe Hrvatske predstavlja svoj nacionalni kostim: Lijepa Ora u haljini boje mora...

Miss Universe Hrvatske predstavlja svoj nacionalni kostim: Lijepa Ora u haljini boje mora...
Miss Universe Hrvatske

70. izdanje najglamuroznijeg izbora ljepote na svijetu Miss Universe i službeno je započelo

U Izrael će u idućih nekoliko dana otputovati 78 djevojaka iz svih krajeva svijeta kako bi 12. prosinca prošetale glamuroznom pozornicom te u izravnom prijenosu na FOX TV-u  pokušale osvojiti krunu najljepše na svijetu.

I Hrvatska u Izraelu naravno ima svoju predstavnicu, dvadesetogodišnju Dubrovčanku Oru Ivanišević, studenticu Managementa u turizmu visoku čak 185 centimetara. Lijepa Ora snimila je vizuale u svom nacionalnom kostimu s prekrasnim vizurama grada Dubrovnika odakle i dolazi. Styling kose potpisuje Studio Marcela, šminku sama Ora, a fotografije Nikša Raguž. Evo što nam je ispričala naša Miss o haljini koju ekskluzivno predstavlja.

Miss Universe Hrvatske predstavlja svoj nacionalni kostim: Lijepa Ora u haljini boje mora... Miss Universe Hrvatske predstavlja svoj nacionalni kostim: Lijepa Ora u haljini boje mora...

'' Nacionalni kostim je izradila dubrovačka kreatorica Džemila Dilberović koja je inspiraciju pronašla u posebnoj duboko-plavoj boji mora južne Dalmacije, mora oko Dubrovnika i jedinstvenih Elafitskih otoka koji su aplicirani na haljinu. Haljina je ručno rađena i trebalo je više od 30 dana za njezinu izradu. Nakit uz haljinu kreirala je Marina Benković iz Ateliera Pridot iz Dubrovnika'', objašnjava Ora.

 


Reci što misliš!