Zabava

u dvije i pol minute

Rasprodan koncert grupe Arctic Monkeys u Puli

Rasprodan koncert grupe Arctic Monkeys u Puli

Koncert britanskog benda Arctic Monkeysa u Areni Pula rasprodan je isti dan kada su u prodaju puštene ulaznice, objavljeno je na službenim stranicama te britanske grupe, a organizatori koncerta ističu da su sve ulaznice otišle u dvije i pol minute.

Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa koji će se u u pulskoj Areni održati 16. kolovoza 2022. puštene su u prodaju jutros u 10 sati isključivo online, a prema riječima organizatora, dvije i pol minute nakon toga, sve su bile ili kupljene ili u procesu rezervacije.

“U ovom trenutku, nažalost, nema više dostupnih ulaznica za koncert”, poručili su organizatori Charm Music, Vigna PR i AND Production te dodali da su sretni zbog velikog interesa publike.

Na službenim stranicama Arctic Monkeysa navodi se da je koncert u Puli rasprodan, a navalu na ulaznice jutros je potvrdio i distributer Eventim, preko čije su online platforme puštene u prodaju. U objavi na Facebooku istaknuli su da je veliki interes uzrokovao “probleme s autorizacijom kartičnih plaćanja”.

Britanski bend Arctic Monkeys svoju europske koncerte usred ljeta, među kojima je i ovaj u pulskoj Areni, najavio je prije osam dana. To je njihov prvi povratak na pozornice nakon Tranquility Base Hotel & Casino turneje, koja je završila 2019. godine. Bend će u ljeto 2022. svirati u u Češkoj, Turskoj i Bugarskoj.


Reci što misliš!