Zabava

zadarski pjevač

Posveta Borisa Rogoznice svim ženama, pjesma 'Sad i zauvijek'!

Posveta Borisa Rogoznice svim ženama, pjesma 'Sad i zauvijek'!

Debitantski nastup na ovogodišnjim splitskim Prokurativama s pjesmom 'Netko kao ti', koja još uvijek plovi radijskim eterom, Borisu Rogoznici bio je dodatan vjetar u leđa za novu autorsku glazbenu priču.

'Sad i zauvijek' skladba je koju potpisuje sam Boris, a riječ je o ljubavnoj baladi kojom priznaje, publici poklanja ono najbolje od sebe, 'Dugo sam čekao na ovu pjesmu da iznjedri iz dubine moje duše i udomi najnježnije note i stihove, kako bih mogao podariti svijetu ono najbolje od sebe, glazbu moje duše. Pjesma otvoreno i bez kalkulacija progovara o svim osobama u našem okruženju koje nam pružaju sigurnost, utjehu, radost i beskompromisnu podršku. Iako je balada, pjesma šalje optimističnu i bezvremensku poruku i vjerujem da će pronaći svoj put do publike. Zato je posvećujem svim ženama, ali i svima drugima koji se u njoj mogu i žele pronaći', rekao je Boris.

Kako i sam kaže, nakon skladateljske pauze, odvažio se podariti publici nešto svoje, pa tako pečat na glazbu i tekst za 'Sad i zauvijek' stavlja sam Boris, dok je sve zajedno u romantični aranžman 'upakirao' Leo Škaro, ''Sad i zauvijek' moja je nova pjesma koja je, hvala Bogu, ugledala svjetlo dana, zajedno sa video spotom. Drago mi je da sam se nakon dužeg vremena vratio skladanju pjesama, te se odvažio plasirati svoju autorsku pjesmu koju sam napisao ovoga ljeta.', potvrdio je Boris.

'Sad i zauvijek', dobila je i video spot 

A svojom jednostavnošću vjerno prati cijelu priču stavljajući smisleno u prvi plan – ljubav, a sve je kamerom zabilježila ekipa Limitless Productiona.

Vjerujemo da će ova glazbena priča Borisa Rogoznice 'Sad i zauvijek' pronaći put do srca publike, te ispuniti pojedinca onim najboljim iz same pjesme, 'Slušajte je ranim jutrom, pred spavanje, kad god poželite čuti ljubav kroz glazbu, a onda neka vas miluje svojim blagim dodirom. Neka bude uz vas kada ne bude nikog drugog i pruži vam utjehu i ljubav kakvu zaslužujete.', za kraj je poručio Boris Rogoznica.


Reci što misliš!