Zabava

hr top40

Marin Ivanović Stole s novim albumom odmah na tronu Top liste prodaje

Marin Ivanović Stole s novim albumom odmah na tronu Top liste prodaje

Marin Ivanović Stole je s povratničkim albumom Sve su to rime (Croatia Records) ušao na prvo mjesto Top liste prodaje domaćih albuma!

Novi studijski album kultne figure hip-hop scene nosi prepoznatljiv flow i vrhunske beatove, a tu i gosti kao što su NeredHiljson MandelaMarchello, Burky, ŠEdlib i Spika.

Album otvara pjesma Čuvari grada, pjesma posvećena njegovom Zagrebu, nakon čega slijedi 11 pjesama: Ljubav mi je JasnaProfila, Sportive 6, LilyZa grad koji imam rad i druge. Beatove, osim zadnje pjesme, potpisuje Goran Kovačić. Fotografije su djelo Branimira Kralja, a sjajno likovno oblikovanje potpisuje Hrvoje Herceg (Studio 268).

Top lista prodaje (29)
Marin Ivanović Stole, Sve su to rime, Croatia Records

Urban & 4 su s albumskim izdanjem Lipanj, srpanj, kolovoz (Croatia Records) i dalje na drugom mjestu liste, dok je na trećem mjestu izdanje legendarnog Dine Dvornika - Pandorina kutija (Dancing Bear).

Na četvrto mjesto vratilo se izdanje Matije Cveka. Radi se o albumu Izbirljivo i slučajno (Menart), a na petom mjestu nalazimo album Rockanje u Vinkovcima (Croatia Records) raznih izvođača.

Osim Stoletovog novog albuma, nalazimo još tri noviteta na listi, a radi se o Gold Collection izdanjima (Croatia RecordsMaje Perfiljeve na 18. mjestu, Željka Sabola na 20. te Milana Lentića na 24. mjestu.

Top lista prodaje (30)
Gold Collection
 Maje Perfiljeve, Željka Sabola i Milana Lentića, Croatia Records

Prvo mjesto Top liste prodaje stranih albuma i dalje drži album Senjutsu (Dancing Bear). Na drugom je mjestu i dalje izdanje Boba Dylana, The Bootleg Series Vol. 16: Springtime in New York 1980–1985 (Menart), a na treće mjesto ušao je album Neila YoungaCarnegie Hall 1970 (Dancing Bear).

Top lista prodaje (31)
Neil Young, Carnegie Hall 1970, Dancing Bear

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 27. rujna do 3. listopada, a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.


Reci što misliš!