Zabava

Uz potvrdu ili test

U četvrtak koncert Tomislava Bralića i klape Intrade na Trgu pet bunara

U četvrtak koncert Tomislava Bralića i klape Intrade na Trgu pet bunara

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u sklopu obilježavanja 30.obljetnice Dana obrane Zadra, koji je odgođen prošlog tjedna, održat će se u četvrtak 14. listopada 2021. u 19 sati na Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara kada meteorološke najave predviđaju bolje vremenske uvjete sa suhim, malo prohladnim vremenom.

Koncert je besplatan, a organizira se sukladno epidemiološkim uvjetima i važećim mjerama Nacionalnog stožera. Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5) od danas (ponedjeljak 11.listopada 2021.) do sat vremena prije početka koncerta uz predočenje COVID potvrde.

Za sve zainteresirane za koncert koji nemaju COVID potvrdu bit će organizirano testiranje brzim anitgenskim testom bez naplate u četvrtak 14. listopada od 8.00-15.00 sati u prizemlju Zavoda za javno zdravstvo, Ul. Ljudevita Posavskog 7,  te od 15.00-18.00 sati u Atriju palače Cedulin.

Po dobivenim negativnim testovima i izdanoj potvrdi, uz predočenje osobne iskaznice, građani mogu preuzeti ulaznicu za koncert u TIC-u.

​​​​​​​​​​​​​

Reci što misliš!