Zabava

ideja za đir

U Fun Park Biograd na moru zabavu preuzimaju pirati

U Fun Park Biograd na moru zabavu preuzimaju pirati

Piratski brodovi Fun parka Biograd dobro su naoružani prskajućim vodenim topovima i spremni za prave piratske pustolovine.

Kao i temperature zabava u Fun Parku Biograd dosegla je svoj vrhunac. Iz svemirskih prostranstava pustolovine se sele na uzburkana mora i piratske bitke. Ali prije samih bitaka oni koji svoje pustolovine žele doživjeti pod svjetlima specijalnih efekata i kada su temperature malo povoljnije, moći će to u posebnim noćnim vožnjama.

Nakon Transformersa 2. srpnja ljubitelji vožnji u svjetlosnom ruhu doći će na svoje. Noćne pustolovine Late Night Rides raskošni su doživljaj zabavnih vožnji uz specijalne svjetlosne efekte atrakcija Fun Parka Biograd.

Okinite koju dobru fotku pod svjetlosnim efektima i zaplešite pod svjetlima zabavnih atrakcija.

Piratski brodovi Fun parka Biograd dobro su naoružani prskajućim vodenim topovima i spremni za prave piratske pustolovine. Zaplovite piratskim  zaljevom, ali PAZITE, opasnost vreba i s kopna!  Tko će ostati suh u borbi vodenih topova? Odvažite se, ukrcajte se s ekipom na gusarski brod i započnite vodenu bitku i zavladajte piratskim zaljevom Fun Parka Biograd. Ova jedinstvena pustolovina pravi je ljetna hit atrakcija u kojoj mogu sudjelovati svi timovi (obitelji, prijatelji).  Pripremite svoju piratsku posadu i zaplovite opasno zabavnim piratskim zaljevom. Oni hrabri mogu istražiti i kuću strave. Lako ćete je pronaći -krasi je piratska glava s nožem. Krenite u mistične hodnike i dobro se zabavite. Popularnim  zaljevom možete ploviti i okruglim brodićima koji omogućavaju i onim najmlađima da sudjeluju  u slavnim bitkama na Piratskom zaljevu. Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?

Piratski program:

17.00 sati – susreti sa Funny i gusarima– napravite piratski selfie i počastite se slatkim poklončićem

18.00 sati – Pirate pjena party -zapjenite se i zaplešite  u gusarskom stilu

19.00 sati – natjecanje u obaranju ruke u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci)

20.00 sati  - natjecanje u potezanju konopa u četiri kategorije

21.00 sati – Tombola-šećer kao i nagrade dolaze uvijek na kraju pa tako i naša popularna tombola

Uz odlične partije, sve atrakcije radit će u punoj ljetnoj brzini i spremno dočekati sve posjetitelje željne dobre zabave. Ako ste mislili da ćete biti gladni unutar zabavnog parka, grdno ste se prevarili. Ostavite spakirane sendviče kod kuće jer se na području parka nalazi restoran i nekoliko barova, nabacite smiješak i krenite u pustolovine bez granica!

ULAZNICE:

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

RADNO VRIJEME

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

https://www.facebook.com/funparkbiograd

 

 


Reci što misliš!