Zabava

astro kantun

Najvatrenija žena Zodijaka je brutalno iskrena

Najvatrenija žena Zodijaka je brutalno iskrena
Pixabay

Ove žene su živa vatra. Fatalne su čak i kada ne govore. Njihov vragolasti pogled i energija govore umjesto njih. Riječ je o ženama rođenim u znaku Ovna.

Priroda joj je energična, vatrena, strastvena, temperamentna. Ona zna saslušati tuđi savjet i kimne glavom, ali opet uradi po svom. Zna ići kroz život “kao muha bez glave”, ali i to uvijek izađe na nešto dobro, novo, uzbudljivo.

S njom je najluđi provod, zabava, energija. Ona zna živjeti! Spontanošću i prirodnošću osvaja mase.

Za nju je život ‘borba’ prožeta stalnom potrebom za impulsima. Ako itko pokušava narušiti njene namjere, udara na osjetljivi ego: “Teško njemu!” Ona će istjerati uvijek po svom.

Snažnu individualnost iskazuje na ekspresivan način kroz volju i izravne, oštre riječi. Za mnoge ljude, ima impulsivne i buntovne stavove.

Obožava plesati, a istim plesom i zavodi. Kroz ples izbacuje svu negativnu energiju, a poput magneta zavodi najšarmantnije muškarce. Zato su žene na nju ljubomorne, a muškarci su joj najbolji prijatelji.

Nekad ne znate jeste li joj prijatelj ili ljubavnik, ali to ne zna ni ona sama dok za jednim ne poludi. Tada zna biti jako ljubomorna, destruktivna, ali i požrtvovana, prenosi Zadovoljna.

Ona ide glavom kroz zid. Kod nje nema konstante u ponašanju. Sve se može očekivati.

Ne trpi nikakve ‘ljubavne igrice’ i skrivene provokacije.

Vrlo je neprijatna, principijelna i buntovna kada joj ‘sole pamet’. Odabrat će svoj put, bio ispravan ili pogrešan, znajući da je slijedila ono što joj srce govori.

To ide do te mjere da samu sebe oduševi idejama koje su joj pale na pamet, a sve oko sebe šokira. Zna da nasmije i zabavi ljude.

Ježi se na uplitanje drugih u njene privatne stvari. U njeno privatno se ne dira! Nekad sve to shvata znatno osobnije no što bi bilo poželjno. Nemojte joj se naći na putu, spremna je da pravi kaos. Grozi se manipulacije.

Ove žena zavodi vatrenom, crvenom kosom, ružom ili živopisnim haljinama koje naglašavaju njenu privlačnost. Ne plaši se da preuzme inicijativu kada joj se muškarac sviđa.

Ona se svog seksepila i atraktivnosti ne srami.

Monotonija je brzo zasiti. Akcije su joj vrlo intenzivne. Ova žena voli istaknuti svoju bombastičnost, ludost i vrckavu prirodu. Njom se ponosi.


Reci što misliš!