Zabava

Lily Collins na setu

Počelo snimanje druge sezone Netflixove serije "Emily in Paris"

Počelo snimanje druge sezone Netflixove serije

Službeno je započelo snimanje druge sezone popularne Netflixove serije "Emily in Paris", a društvene mreže već su preplavile fotografije njezine glavne junakinje, glumice Lily Collins na setu novih epizoda, piše portal Deadline.

Emily se vraća u Pariz i St. Tropez te na druge lokacije širom Francuske nakon što su iz Netflixa otkrili da je prva sezona bila najpopularnija humoristična serija na ovome streaming servisu u 2020. godini.

Naime, po podacima Netflixa, od početka emitiranja serije 2. listopada 2020., u prvih 28 dana "Emily in Paris" je gledalo čak 58 milijuna kućanstava.

Na Instagramu i Twitteru korisnici i obožavatelji već dijele fotografije Lily Collins u inovativnim modnim kombinacijama koje su obilježile prvu sezonu.

Uz Collins u novoj sezoni serije glume i Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat i Bruno Gouery.

Polusatne je serije osmislio, napisao i producirao Darren Star.

Prva sezona serije "Emily u Parizu" bila je nominirana za dva Zlatna globusa, onaj u kategoriji najbolje tv serije - mjuzikla ili komedije, a Collins je bila nominirana u kategoriji glavne glumice u tv seriji - mjuziklu ili komediji.

Lily Collins rođena je 18. ožujka 1989. godine u engleskome Guilfordu i kći je poznatoga britanskog glazbenika Phila Collinsa.


Reci što misliš!