Zabava

ideja za izlet

Otputujte na Divlji zapad u kultno Roswell selo

Otputujte na Divlji zapad u kultno Roswell selo

Ovog vikenda otputujte na Divlji zapad, u doba kauboja i Indijanaca, u kultno Roswell selo. Generacije su odrasle na filmovima o kaubojima i Indijancima koji su bili tema i brojnih dječjih igara.

Pripremiti savršenu scenografiju ili pronaći odgovarajuću kostimografiju svakako je bio glavni zadatak.

No, Roswell selo u Općini Fužine pruža sve to.

Originalna scenografija filmske priče Winnetou, jedinstvena kostimografija, uz zanimljive rekvizite inspirirat će posjetitelje na jedinstveno putovanje pravih osvajača Divljeg zapada, ali pod okriljem goranskog neba. 

Kulisa obuhvaća veliku željezničku drvenu konstrukciju, kapelicu, klupe, groblje, kovačnicu, pojilo za konje i štala, banku, saloon, pivovaru, kinesku praonicu rublja, ured za poštu i telegraf, agenciju za nekretnine, trgovinu, toranj za vodu, malu pilanu, javnu kupaonicu, zanimljivu kuću u kojoj vladaju Fat Betty i Sweet Dolly, te naravno, i šerifov ured.

Dakako, izmoreni od igre posjetitelji će uživati i u gastro ponudi pripremanoj na goransko-kaubojski način. Naime, jelovnik by Korito Food Factory obiluje ponudom inspiriranom Divljim zapadom.

Jednostavnost pripreme jela i kvaliteta namirnica je dobitna kombinacija koja će posjetiteljima ispuniti nepce fuzijom novih načina pripreme starih jela. Ekipa koristi tehnike dimljenja mesa, u tzv. smookeru, priprema hot-dog od visokokvalitetnih kobasica iz domaće proizvodnje, kao i puleed pork tj. trganu svinjetinu, i druge delicije u kojima će posjetitelji uživati.


Reci što misliš!