Zabava

#astrologija

Ljubavni horoskop za prvu polovicu ožujka 2021.

Ljubavni horoskop za prvu polovicu ožujka 2021.
Thinkstock

Ovan

Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već pre-dugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.
 
Bik

Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspjet ćete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bit ćete dobro.
 
Blizanci

Mogli biste osjetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikamo ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno.
 
Rak

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriti se za nove mogućnosti.
 
Lav

Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Bit će bolje.
 
Djevica

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti.  Pored toga, domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.
 
Vaga

Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu.
 
Škorpion

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene.
 
Strijelac

U osobnim temama bit ćete skloni gledanju ispod površine. Uspjet ćete dokučiti nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.
 
Jarac

Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastavit će sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvaćati čak i iznad očekivanja.
 
Vodenjak

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.
 
Ribe

Vaš ljubavi život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bit ćete iznimno maštoviti. Uspjet ćete oplemeniti svoj odnos na najbolji mogući način.


Reci što misliš!