Zabava

morao se ''maknuti''

Princ Harry otkrio zašto je otišao s kraljevskog dvora

Princ Harry otkrio zašto je otišao s kraljevskog dvora
www.profimedia.hr

Princ Harry je u "Late Night Showu" Jamesa Cordona otkrio zašto je odstupio od kraljevskih dužnosti dok su se Los Angelesom vozili u double-deckeru. Osim što su razgledavali grad, posjetili su vilu gdje je snimana serija "Fresh Prince of Bel-Air" i vojnički poligon gdje su odmjerili snage.

James ga je ju početku upitao kada je znao da je Meghan ona prava. "Na drugom sam spoju shvatio da je ona zaista nešto posebno", otkrio je. Nedavno su javnosti otkrili da čekaju drugo dijete, a maleni Archie sada ima godinu i pol. "Zaista ima divnu osobnost. Već spaja tri četiri riječi, pjeva, a prva riječ koju je izgovorio bila je 'krokodil'", rekao je Harry. 

Zatim je otkrio što je kraljica Elizabeta kupila praunuku za Božić.

"Baka me pitala što Archie želi za Božić, Meghan je rekla aparat za pravljenje vafla i zaista nam je to i poslala", rekao je Harry i objasnio na koje ih načine Meghan sprema svako jutro. 

A onda su se dotaknuli teme koja zanima cijeli svijet - njihov odlazak iz kraljevske obitelji.

"Nikada nisam otišao od njih. Svi znamo kakvi mogu biti britanski mediji. Sve je to uništavalo moje psihičko zdravlje, bilo je toksično. Učinio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio, morao sam odvesti svoju obitelj. Ali, nikada nisam otišao i nikada neću", rekao je Harry.


Reci što misliš!