Zabava

#video

Zadarski glazbenik Ante Jergan izbacio je spot za svoj prvi singl "Ispod zastava"

Zadarski glazbenik Ante Jergan izbacio je spot za svoj prvi singl

Pjesma govori o ljubavnim razmiricama kao svakodnevnici između dvoje ljudi, a "Ispod zastava" je simboličan naziv za situaciju u kojoj pobjednik podiže zastavu nakon bitke.

- U ovom slučaju može podignuti zastavu mržnje ili ljubavi. Poruka pjesme je vrlo jednostavna. Govori o tome da partneri mogu sve srušiti optužujući se ili izgraditi prihvaćajući jedno drugo. Na kraju ipak uspijevaju prijeći preko svojih ponosa i pronaći put do ljubavi koja pobjeđuje, poručio je zadarski glazbenik.

Pjesma je nastala u suradnji s Alenom Pračićem Aronom, koji potpisuje aranžman i glazbenu produkciju, dok su za video produkciju i režiju zaslužni MFM Video i Mauro Fabrizio Madonia. U glavnim ulogama su Kristina Gulan i Marko Budak, a za lokacije su izabrane utvrde Gradina u Vrani, Ljubljana iznad Ljupča te vila u Zemuniku koje uz kostime Slavice Vulić dočaravaju atmosferu srednjeg vijeka.

- Ovo je slika čovjeka koji je u dalekoj prošlosti i u modernom dobu uvijek isti, bit je unutar njega bez obzira na okoliš, napredovat će nadopunjavanjem i obostrano gledajući najbolje jedan u drugome, poručio je zadarski glazbenik koji trenutno priprema i spot za drugi singl.

 


Reci što misliš!