Zabava

takva su vremena

Umjesto velike povorke, u nedjelju virtualni Riječki karneval

Umjesto velike povorke, u nedjelju virtualni Riječki karneval
Arhiva/RTL

Ovogodišnji Riječki karneval prilagođen je epidemiološkim mjerama pa će, umjesto velike međunarodne povorke, u nedjelju, 14. veljače biti održan virtulani Riječki karneval.

Kako su izvijestili iz Turističke zajednice Grada Rijeke, sa željom da se ove godine obilježi 38. međunarodna karnevalska povorka, odlučeno je da se, u skladu s epidemiološkim mjerama, održi virtualni Riječki karneval 2021.

Karnevalske skupine pripremile su mnoge maštovite filmove i predstavljanja, priopćili su iz Turističke zajednice, ističući kako ih veseli što nastavljaju s tradicijom te što će se i ove godine održati karnevalska povorka u novome, prilagođenom obliku, kao virtualni Riječki karneval.

Prijenos karnevala i javljanja uživo iz televizijskog studija bit će na programu Kanala Ri i na YouTube kanalu u nedjelju, 14. veljače od 12 sati.

"Budite s nama ispred ekrana, podržite više od 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove i nastavljaju tradiciju karnevala u posebnom izdanju Riječkog karnevala", pozivaju iz riječke Turističke zajednice i poručuju: "Vidimo se na Korzu 27. veljače 2022."

Ovogodišnji Riječki karneval počeo je 17. siječnja, trajat će do 17. veljače, a zbog epidemije koronavirusa, skromniji je i - virtulan.


Reci što misliš!