Zabava

Emily Ratajkowski

Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u trudničkim danima

Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u trudničkim danima
www.profimedia.hr

Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u trudničkim danima. Riječ je o 29-godišnjoj manekenki Emily Ratajkowski koja je trudnoću otkrila u stilu dive - na naslovnici prestižnog časopisa Vogue.

Ipak, Emily od golotinje i seksi odjeće nije odustala niti sada. "Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. V

olimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju", rekla je manekenka tada.

80860e567c4a3a707fa3d658161b4762.jpg?v=2

Emily je u sedmom mjesecu trudnoće, a njezin trbuh nije velik niti ima ikakvih poteškoća, pa je zanosna brineta poprilično aktivna.

Tako su ju paparazzi prošlog vikenda snimili u šetnji sa suprugom Sebastianom u uskim tajicama i topiću, a mnogi su se složili kako rijetko koja trudnica izgleda ovako ludo dobro u višem stupnju trudnoće.

No, to je Emily, žena koja je samo na golotinji zaradila milijune i pokrenula uspješni posao s kupaćim kostimima. S obzirom na to da je u 21. stoljeću svaka druga gola na društvenim mrežama, to je trebalo znati!


Reci što misliš!