Zabava

zadarski pjevač

Jure Brkljača u emisiji "Kod nas doma" gostovanje začinio live svirkom

Jure Brkljača u emisiji

Da je glazbeno gostovanje, odlična pozivnica za ulazak u vikend, još jednom nam je pokazao Jure Brkljača. U jučerašnjoj poslijepodnevnoj emisiji ‘Kod nas doma’ Uršule Tolj na HTV1, potvrdio je sve ono o čemu se već dugo priča, zašto je Jure toliko vremena na samom vrhu glazbenog neba.

Svojim prije svega talentom, ljubavlju prema glazbi, ali i jednostavnošću, Jure je u kratko vrijeme osvojio srca publike, ali i pozitivne kritike struke.

Spomenuto gostovanje, Jure Brkljača začinio je live svirkom sa svojim bendom, a gledatelji su tako imali prilike uživati u izvedbama njegovih hitova ‘Druga strana’, ‘Hajde nazovi me’, ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Ovo je istina’, te aktualnoj ‘Znao sam’.

Upravo pjesma ‘Znao sam’, nekoliko tjedana ne silazi sa vrha Hr Top 40 liste, a njome je Jure nastavio suradnju sa hitmejkerom Miroslavom Rusom.

Osim svirke, u studio su došli i gosti, koji su nam svojim pričama otkrili poneku zanimljivost o Juri.

Prvi gost, bio je Branimir Kamber, Jurin sugrađanin, redatelj, glumac, youtuber, model, glazbenik, ali i humanitarac prije svega. Pohvalivši Juru dosadašnjim uspjehom, nadodao je da ima autentičan glas, izrazito zanimljivu pojavu, te da Jure nije nametljiv, već da će svakoga osvojiti svojom jednostavnošću i spontanošću. Sve to su razlozi zbog kojih mu Branimir, od srca želi pomoći i na neki način biti dio njegovog glazbenog puta.

Miroslav Rus, drugi je gost, koji je svoji dolaskom itekako začinio spomenutu emisiju. Suradnja između Rusa i Jure, započela je upoznavanjem, kojem je ‘kumovao’ Tony Cetinski, a sve nakon toga je povijest. Kako je Rus istaknuo, Jure je dolaskom u Hit Records, zakoračio na još jednu novu stepenicu na svojem glazbenom putu. Upravo, njihov zajednički rad, rezultirati će prvim Jurinim albumom, koji će izaći bez obzira na cijelu trenutnu situaciju.

Posljednji, ali jednako zanimljivi gost, bio je Orlando Lopac, sportaš, poduzetnik, kineziolog. U razgovoru je otkrio kako je izgledao njihov prvi susret prije tri godine, te kako se otada do danas, razvijalo njihovo prijateljstvo. Kroz sve ove godine, Orlandova podrška i pomoć nije izostala, a pohvalio je Juru, koliko je fokusiran na glazbu, toliko je predan i treninzima, ali i zdravom načinu života.

Ako ste propustili jučerašnjih nepunih sat vremena smijeha, odlične zabave i svirke, te druženja sa Jurom i njegovim gostima, sve to možete pogledati na linku


Reci što misliš!