Zabava

#video

Novi hit hrvatskog boy benda Elixir

Novi hit hrvatskog boy benda Elixir
Matija Škalić

Hrvatski boy bend Elixir, kako su ih nazvali na samom početku karijere, imaju novi hit. Pjesma „Najbolja“ na prvu ulazi u uho, a i ovaj je puta za tekst i glazbu zaslužan Mario Regelja iz popularnih Ljubavnika.

Dečki su odlučili još jednom dati povjerenje ovom sve poznatijem tekstopiscu, a za aranžman je bio zadužen Borna Biondić.

Elixir je ovaj puta u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi puta našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka koji je preko noći postao omiljen među mnogobrojnim djevojkama.

„Puno poruka dobivamo od djevojaka. Društvene mreže su zbilja odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da niti jedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju“, otkrio je Marko Petaj, pjevač grupe Elixir.

Naime, dečki su nakon prvog singla „Teško te zaboravljam“ osvojili brojna ženska srca, ali i top ljestvice budući da je pjesma odlično prošla kod publike, ali i radijskih urednika. I ovaj puta im je spot režirao Matija Škalić, a video uradak snimljen je u Rogaškoj slatini u predsjedničkom apartmanu hotela Atlantida Boutique.

Podsjetimo, uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basista te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Epitet boy benda nisu dobili jer svi pjevaju, već iz razloga što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Elixir pjeva zabavnu glazbu, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.


Reci što misliš!