Zabava

kajanje

Boris Rogoznica: Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način

Boris Rogoznica: Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način

Iako je uvjeren da će ga njegova djeca pamtiti po ljubavi, a ne po skandalima, Boris Rogoznica moli da se ne objavljuju poruke koje je slao kantautorici Alex Ognjenoj tijekom braka s Doris Pinčić.

"Moja djeca i moja obitelj za mene su najveća svetinja i, bez obzira na tatine ili mamine pogreške, zauvijek će mi ostati centar svijeta.

Moja će me djeca jednog dana pamtiti po količini ljubavi, truda i vremena koje im posvećujem, a ne po medijskim skandalima i aferama kroz koje provlače tatu samo zato što je javna osoba. Apeliram na sve medije da poštuju minimalne uzuse profesije i ljudskosti te prestanu objavljivati moje intimne, privatne fotografije i razgovore", rekao je za Story.

''Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije.

Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", rekao je 33-godišnji glazbenik nakon što su u javnost procurile lascivne poruke koje je slao tri godine starijoj Zagrepčanki.

Alex Ognjena široj je javnosti poznata kao "zagrebačka domina". Jednom je otkrila da su kroz njene "domino odaje" prošli direktori velikih korporacija, ali i političari.


Reci što misliš!