Zabava

procurila prepiska sms-ova

Boris Rogoznica tijekom braka s Doris imao aferu s pjevačicom Alex?

Boris Rogoznica tijekom braka s Doris imao aferu s pjevačicom Alex?
Instagram

Pjevač Boris Rogoznica (33) progovorio je za Story.hr nakon što je objavljena prepiska s glazbenicom Alex Ognjenom (36).

Njihov odnos većinom se temeljio na uzajamnim strastima, a njihovo dopisivanje i tajno nalaženje trajalo je godinama. 

- Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana - rekao je zadarski kantautor. 

Kad su novinari 24sata prije nekoliko dana kontaktirali Rogoznicu nije bio raspoložen za razgovor o aferi. Rekao je kako ne poznaje najbolje Alex i da poruke koje je pustila u javnost ne moraju biti istinite. 

Osim što joj je slao vruće poruke, Rogoznica je ponekad Alex spominjao suprugu, prepričavao Ognjeni kada bi se posvađali, ali i kada bi riješili nesuglasice. Govorio joj je kako želi spasiti brak. A onda bi se Boris ubrzo prebacio na laskanje i dijeljenje komplimenata glazbenici.

- Ti si zgodna i jako izazovna. Muškarac u meni silno želi uživati u tebi. Ali to nije ono što bi me napunilo i usrećilo dugoročno. Zbilja osjećam da si, osim tog seksepila, mnogo više. Da možeš dati podršku, prijateljstvo i ljubav - pisao joj je Boris. 

Zavodila je i Alex. Slala mu je provokativne fotografije svoje stražnjice, a on joj je uzvraćao s kadrovima golog tijela. Nestašni Boris ispitivao je Alex ima li kakve seksi igračke u kolekciji te je izrazio želju da ga nauči kako se rabe. No, čini se kako Boris nije želio da njihove tajne prepiske izađu u javnost ili da netko sazna. Poručio joj je da on briše razgovore u svakom slučaju. 

 


Reci što misliš!