Zabava

zagrebačka kantautorica i bivša domina

Isplivale nove informacije o aferi Borisa Rogoznice: Za krah braka kriva je fatalna Alex?

Isplivale nove informacije o aferi Borisa Rogoznice: Za krah braka kriva je fatalna Alex?
Promo

Nakon što su nedavno Boris Rogoznica i njegova supruga Doris Pinčić Rogoznica otkrili kako se rastaju, zagrebačka kantautorica te bivša domina Alex Ognjena za 24sata je ispričala, kako ona tvrdi, da je godinama imala aferu s Borisom.

Štoviše, otkrila je i da su se upoznali na jednom tečaju. "Upoznala sam ga prije tri, četiri godine, tad nisam znala tko je on jer nije imao puno gaža. Pitao me za broj i počeli smo se dopisivati', rekla je Alex za 24sata

Nakon toga su se počeli nalazati, ponekad čak i u njegovom stanu, tvrdi Alex. "Slučajno sam na mobitelu vidjela slike neke žene, onda je priznao da ima suprugu", tvrdi Alex za 24sata. No, nakon toga su se nastavili dopisivati, kaže Alex te dodaje da su si slali vruće poruke poput 'I just wanna tuc-tuc' piše 24sata.

Alex se, kako je izjavila, iz Borisovog života povukla kad su Boris i supruga posljednji put prije razvoda prolazili krizu, neposrdeno prije nego što su kupili kuću pa je tako njihova navodna afera završila 2019. godine.

Sam Boris je, prema pisanju ovog portala, na pitanje poznaje li Alex odgovorio: 'Ne baš' te je kasnije dodao da se takve poruke daju iscenirati.  

Inače, Ognjena se tijekom 2017. godine predstavljala ne samo kao pjevačica već i kao domina te je imala čak i muške robove koji joj se pokoravaju.


Reci što misliš!