Zabava

od 13. do 19. srpnja

Tjedni ljubavni horoskop

Tjedni ljubavni horoskop
Medium

Ovan

Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, no ako ste sami, mučit će vas čežnje. Uz više otvorenosti i suradnje vaši bi privatni odnosi mogli napredovati, a vi biti sretniji. Razmislite.
 
Bik

Dosta vam je priče, želite preći na djela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.
 
Blizanci

Pokazat će se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatit ćete ih i tako osvježiti svoju vezu. Bit ćete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.
 
Rak

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.
 
Lav

Ako pokušate stati na kraj svemu što vas smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje bit će ovih dana na kratkotrajnoj kušnji, ali ljubavlju i vjerom u partnera sve ćete brzo prevladati.
 
Djevica

Svojom potrebnom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli povrijediti voljenu osobu. Imajte mjere, pa ćete biti sretni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni.
 
Vaga

Svoju sreću u osobnom životu podijelit ćete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudit ćete se biti ljubazniji u odnosu s voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno, pa ćete poboljšati komunikaciju.
 
Škorpion

Vaš ljubavi život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bit ćete iznimno maštoviti. Uspjet ćete oplemeniti svoj odnos na najbolji mogući način.
 
Strijelac

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kavi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek poslije shvatiti da tu ima i nešto više.
 
Jarac

Neki će uletjeti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.
 
Vodenjak

Imat ćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti vanjskog svijeta vi ćete bježati u svijet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

Ribe

Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu.


Reci što misliš!