Zabava

18. srpnja

Derivat #2 festival uz Sexymotherfuckers,ABOP, The Strange, Damira Avdića i dRBonita

Derivat #2 festival uz Sexymotherfuckers,ABOP, The Strange, Damira Avdića i dRBonita

Derivat #02 festival najavljuje u subotu 18. 7. zadarski kvartet dobrih namjera i vesele energije Sexymotherfuckers uz program Banak na Derivatu.


Banak na Derivatu je program produženog dnevnog boravka na otvorenom koji uz druženje i lokalne pivovare Varošku i Brlog nudi i radionice za djecu, zabavni program i razmjenu dobara. Održava se u hladu jela na prostoru iza gradske knjižnice u sklopu izvedbenog prostora Derivata. 

Na pozornici u ranijim večernjim satima kao dio koncertnog programa nastupaju dragi zadarski Sexymotherfuckersi koji nakon dužeg vremena i COVID pauze sviraju u velikom formatu u Zadru predstavljajući ekskluzivno dugoočekivne nove pjesme koje još nisu izašle u javni prostor. Radujemo se veselom i vrućem uvodu u ljetnu noć na kojoj na Derivatu #02, 18. 7. 2020. uz Sexymotherfuckerse nastupaju još i ABOP, The Strange, Damir Avdić i dRBonito. 

Program počinje u 18 sati i traje do 02 u noći. Prostor je otvoreni / open air, veličine više od 1000m2 u kojem se u hladu održava Banak na Derivatu, a nasuprot njega je tehnički profesionalno opremljena pozornica koja nudi superioran razglas i rasvjetu kojima za što bolji audio vizualni doživljaj upravljaju profesionalni dizajneri rasvjete i tona. Uz pozornicu su veliki šankovi za hladnu okrijepu u vrućoj ljetnoj noći, a na ulazu montažni toaleti.

Prostor objektivno može primiti preko 1000 ljudi ali zbog opreza u situaciji korona virusa broj ulaznica je ograničen na 500. Kompletna infrastruktura prostora biti će prilagođena preporukama HZJZ kako bi se postigla koordinacija pristupa sadržajima uz fizičku distancu te korištenje dezinficijenasa raspoređenih u prostoru. Iz iskustva Derivata prošlih godina ne sumjnjamo u odgovornost publike ali nije suvišno ponoviti poznati moto “ostanimo odgovorni”. Organizatori i programacija festivala pažljivo slijede taj moto osiguravajući preporučene protokole usput se pozivajući i na uputu Vilija Beroša da plešemo moderne plesove, individualno i bez kontakta s primjernim razmakom. 

S obzirom da je broj ulaznica ograničen požurite se osigurati svoju ulaznicu koja se može u pretprodaji on line kupiti na domeni Entrio.hr po cijeni od 85kn i u živo na lokacijama u Zadru: Indie bar, Trooper bar, Caffe 72 i Deja Brew pub po cijeni od 80 kn. Na dan koncerta ulaznice na ulazu će biti 100kn. Ulaz je slobodan od 18 do 20.30h, a nakon toga počinje naplata te će se gosti koji su ušli ranije zamoliti da podrže program i plate ulaznicu ukoliko žele ostati. 

Program podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Zadar, Turistička zajednica grada Zadra i sponzori: Ožujsko, Maraska, Kazalište lutaka Zadar, Mreža solidarnosti, Verteks, Media oglasi, Zd1, Giardin, Mediterraneo…
Produkcija: umjetnička organizacija Teatro VeRRdi
 


Reci što misliš!