Zabava

bijeg od fotoaparata

Leonardo di Caprio kralj je kamuflaže

Leonardo di Caprio kralj je kamuflaže
www.profimedia.hr

Znate li tko je ovaj popularni glumac? Definitivno nosi titulu kralja kamuflaže, a njegove tehnike skrivanja od paparazza su genijalne

Ako netko zna kako se sakriti od paparazza, onda je to definitivno glumac Leonardo DiCaprio. Njegove metode kamuflaže mnogo su puta postale viralne i predmet zabave na društvenim mrežama.

Sada smo imali još jednom prliku vidjeti njegovu kreativnost na djelu kada je riječ o skrivanju od paparazza i kamera.

Naime, s djevojkom Camilom Morrone odlazio je u restoran Nobu gdje su klijenti najveće holivudske zvijezde, a na sebi je imao duksicu s kapuljačom koju je, naravno, stavio preko glave, crnu masku s bijelim zvjezdicama zbog zaštite od virusa (iako u njegovom slučaju i zbog zaštite od paparazza) i još na sve to kapu ispod kapuljače kako bi sakrio i ono malo lica što bi možda privirilo.

Zaista mu treba uručiti nagradu za najbolje kamufliranje, dok je njegova djevojka ipak na sebi imala samo masku za lice.

Nedavno su glumac i 23 godine mlađa Camila na luksuznoj jahti dugoj 43 metra proslavili njezin 23. rođendan. Na zabavi su se pronašla i brojna poznata lica poput glumice Nine Dobrev, olimpijskog snowboardera Shaun Whitea, glumaca Kevina Connollyja, Lukasa Haasa i brojnih drugih. Iako su svi sumnjali u njihovu vezu, ona traje još od 2017., a sada je Camilla još jedan korak bliže 25. rođendanu (a svi znamo što to znači). Vidjet ćemo hoće li vječni neženja i ovoga puta održati svoju statistiku ili će možda zbog Camile promijeniti mišljenje i ostati s njom i kada napuni tih famoznih 25.


Reci što misliš!