Zabava

tvrđava sv. mihovila

Poznati svi izvođači na šibenskom "Let's Rock" festivalu

Poznati svi izvođači na šibenskom
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Objavljen je kompletan popis izvođača koji će nakon dugo vremena uživo stati pred publiku i zajedno s njom pozdraviti ljeto na, podno i među zidinama šibenske Tvrđave sv. Mihovila u festivalskom izdanju "Let's Rocka", 21. lipnja.

Tako će zidine šibenske Tvrđave sv. Mihovila 21. lipnja postati "epicentar glazbe u čijem će se središtu naći domaći izvođači i kantautori čiji je glazbeni izričaj ostavio traga na nacionalnoj glazbenoj sceni", priopćila je u utorak Tvrđava kulture Šibenik.

Kako je istaknuto, uz već najavljene izvođače: Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R. August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma i Rolo, na popis su uvršteni i Fogsellers, Pi i Porto Morto.

Od popodnevnih sati prvoga dana ljeta izvođači će se izmjenjivati na nekoliko pozornica tvrđave slaveći, osim početka ljeta, i Svjetski dan glazbe.

Tvrđava kulture Šibenik, uz potporu Hrvatske glazbene unije, upravo na taj simboličan datum, vraća glazbu u svakodnevni život i to organizacijom festivala kojemu je cilj podržati glazbenike, umjetnike i ostale dionike glazbene industrije nakon razdoblja neizvjesnosti i dana tišine te zajedno s publikom odaslati poruku optimizma.

Događanje će biti održano u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera Civilne zaštite i uz pridržavanje epidemioloških mjera, što znači da će broj posjetitelja biti ograničen, pa je Tvrđava kulture Šibenik pozvala zainteresirane da na vrijeme osiguraju ulaznice i "pridruže se valu pozitivnih vibracija - let's rock".


Reci što misliš!