Zabava

los angeles

Harryjev i Meghanin sin Archie slavi prvi rođendan

Harryjev i Meghanin sin Archie slavi prvi rođendan
www.profimedia.hr

Kraljica Elizabeta II. u srijedu je čestitala prvi rođendan svom osmom praunuku Archieju, sinu princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa

"Sretan rođendan Archieju Mountbatten-Windsoru koji danas slavi prvi rođendan!", objavila je na Twitteru Buckinghamska palača uz lanjsku fotografiju na kojoj je kraljica u društvu Archieja, Harryja, Meghan i Meghanine majke Doriea Ragland.

Harryjev stariji brat princ William i njihov otac princ Charles također su Archieju čestitali rođendan. 

Charlesov ured, Clarence House, objavio je njegovu fotografiju s Archiejm nakon krštenja u srpnju.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor sedmi je u redu za prijestolje nakon Charlesa, Williama, Williamovo troje djece i Harryja.

Harry (35) i Meghan (38), bivša glumica rođena u Los Angelesu, objavili su u siječnju da će se povući s kraljevskih dužnosti i voditi neovisniji, privatni život uglavnom u Sjevernoj Americi.

Nedavno su se preselili u Los Angeles.

Harry i Meghan objavili su prošli mjesec svoje planove za pokretanje dobrotvorne organizacije koju su nazvali Archewell.

Riječ Archewell, koja je izvedena iz grčke riječi arche, što znači "izvor djelovanja", poslužila im je i kao inspiracija za sinovo ime.

Par je također objavio prošli mjesec da planiraju okončati svaku komunikaciju s vodećim britanskim tabloidima.

Rekli su da se ne radi o ušutkavanju medija ili cenzuriranju točnog izvještavanja.

"Mediji imaju pravo na izvještavanje i na svoje mišljenje o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, bilo ono dobro ili loše, ali ono se ne može zasnivati na laži", rekli su Harry i Meghan istaknuvši kako se njihova nova politika ne odnosi na sve medije.


Reci što misliš!