Zabava

u sukošanu

Boris Rogoznica uhvatio se kopanja: Tko je u blizini, nek donese mineralnu

Boris Rogoznica uhvatio se kopanja: Tko je u blizini, nek donese mineralnu
Instagram

Nije Borku problem kopati kanale kad nema gaža. Veliki pozdrav iz Sukošana. Ko je u blizini, nek navrati i donese mineralnu, rekao je Rogoznica svojim pratiteljima

Pjevač Boris Rogoznica (32) uvijek nađe vremena i javi se svojim pratiteljima uživo na Instagramu. Ondje ih po nekoliko sati zabavlja i uveseljava izvedbama raznih pjesama. Prevladavaju najčešće dalmatinske pjesme, a Boris i virtualno komunicira sa svima onima koji ga gledaju jer im ispunjava želje i pita ih koju sljedeću pjesmu žele da im zapjeva.

A dok ne pjeva i ne nastupa, Boris se uhvatio i poljoprivrede. Otišao je u svoj rodni Sukošan i ondje pomagao ukućanima oko uređivanja okućnice. Pokazao je tako da zna i prionuti na fizički posao i, kako je rekao, počeo je kopati kanale. 

- Da ne bi bilo da samo sviram k***u. Nije Borku problem kopati kanale kad nema gaža. Veliki pozdrav iz Sukošana. Ko je u blizini, nek navrati (i donese mineralnu) - poručio im je Rogoznica. Suprug voditeljice Doris Pinčić Rogoznice (31) tom je objavom nasmijao mnoge. Iako su ga najčešće hvalili zbog toga što ne ljenčari, pratitelji su se ipak složili da mu je bolje u rukama vidjeti gitaru, a ne alate. 

- Meni se više sviđaš kad sviraš i pjevaš i nama s Instagrama ispunjavaš glazbene želje, iako nisi loš ni kad kopaš, ali drž' se gitare - konstatirao je jedan, dok se drugi pratitelj nadovezao: 

- Mnogo ljepše ti stoji gitara, ali kad zatreba i kopati nije zgoreg.

 


Reci što misliš!