Zabava

kreativci naprijed!

RTL Music vas poziva na akciju „Glasno!“

RTL Music vas poziva na akciju „Glasno!“

Sada kada smo se svi udobno smjestili doma, u cilju sprječavanja daljnjeg širenja epidemije, trebamo i nekako izdržati u svojoj namjeri da nas ovo divno proljetno sunce ne izmami van.

Naravno, u društvu je sve lakše, pa je i naša akcija upravo usmjerena ka dijeljenju glazbe i stvaralaštvu.

Dragi naši kreativci, koji tišinu izolacije razbijate bukom, pjesmom, skladate, pišete, pjevate, plešete podijelite svoje radove s nama, a mi ćemo sa svima vama.

Najbolji autorski radovi objavit će se na web stranicama RTL-a, postat će dijelom RTL-ovih playera i online kanala, a najkreativnije ćemo prikazati i kroz naše tv emisije. Napominjemo da ovo nije natječaj već prilika da pokažemo koliko je Hrvatska glasna čak i kad je oko nas sve tiho. Čekamo Vas!

Svoje radove nam šaljite u naš FB inbox - https://www.facebook.com/RTLmusichrvatska/, skupa s osnovnim osobnim podacima, a mi ćemo vaše najbolje radove objaviti na web stranicama RTL televizije.

Akciju su podržali i neka draga poznata lica, pa tako možete već poslušati Lollobrigidu i njihovu divnu “izolacijsku” verziju pjesme “Sutra” ili pak pjesmu iz predstave “Žene u crvenom” koja je svoju premijeru imala u osječkom HNK, a u izvedbi glavne glumice Anite Schmidt, dok nam je autor teksta, njezin suradnik i partner, poznati hrvatski pisac Davor Špišić - ipak odlučio ispričati glazbenu anegdotu iz izolacijskog shoppinga. Hrvatska glumica Erna Rudnički poslala nam je svoju izvedbu pjesme “Yesterday is Here” Toma Waitsa.

A mi želimo čuti kako vi stvarate u svoja 4 zida!

Budite glasni u svom stvaralaštvu, želimo vas čuti, idemo skupa ‘razbiti’ tišinu izolacije. Pokrenimo se skupa upravo sada kada se čini da je sve stalo. Bit ćemo glasni s vama!

Koliko je Hrvatska glasna možete pratiti na stranici www.rtl.hr/glasno

I ne zaboravite - #ostanidoma!

#glasno #budimoglasni #ostanidoma


Reci što misliš!