Zabava

pohvalno

Nakon što je saznala da je pozitivna, pjevačica Pink donirala milijun dolara za borbu protiv koronavirusa

Nakon što je saznala da je pozitivna, pjevačica Pink donirala milijun dolara za borbu protiv koronavirusa
profimedia.hr

Pink je na Instagramu otkrila da je bila pozitivna na koronavirus.

"Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i testovi su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna slijedeći upute našeg liječnika", napisala je Pink.

"Prije samo nekoliko dana ponovno smo testirani i sada smo na sreću negativni. Apsolutni je neuspjeh naše vlade da testiranja nisu široko dostupna. Ova je bolest ozbiljna i stvarna. Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, bogate i siromašne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, naše obitelji, prijatelje i naše zajednice.

U nastojanju da podržim zdravstvene radnike koji se svakodnevno bore, doniram 500.000 dolara za Sveučilišnu bolnicu Temple u Philadelphiji u čast moje majke Judy Moore koja je tamo radila 18 godina. Uz to, doniram 500.000 dolara za krizni fond grada Los Angelesa za hitne slučajeve covida-19. HVALA svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svijetu koji se toliko trude da zaštite naše najmilije. Vi ste naši heroji! Ova su sljedeća dva tjedna presudna: ostanite kod kuće", napisala je Pink.


Reci što misliš!