Zabava

video

Viralna snimka: Nitko Tomi ne plješće...

Viralna snimka: Nitko Tomi ne plješće...

Građani su u nedjelju u podne izišli na balkone i glasnim pljeskom diljem zemlje zahvalili svima koji sudjeluju u borbi protiv koronavirusa, a posebno zdravstvenim djelatnicima.

U međuvremenu, vrijedni vozači kamiona jednako tako doista riskiraju zdravlje kako bi opskrba normalno funkcionirala, kako bi imali dovoljno, hrane, lijekova, ali i toalet papira koji se u nevjerojatnim količinama kupuje ovih dana.

Jedan od vozača, Tomo Bebić iz Metkovića je satiričnim videom htio pokazati da se nemamo razloga bojati i sam sebi zapljeskao:

“Ne tražimo Nobelovu nagradu, već samo poštovanje na cesti – Ovo je naš svijet”

U međuvremenu društvenim mrežama se širi poruka vozača koji mole da se obrati pozornost i na njih.

“Sve što ste kupili naš tim vam je dovezao. Svijet ne bi sličio na svijet, da samo na jedan dan parkiramo kamione, prema kojim gajite osjećaje mržnje. A to je sad i dokazano ovom koronom. Spremni smo na toliko odricanja, rizika, i izazova, samo da bi tebi obezbijedili normalnu svakodnevnicu. Sad se tek vidi koliko će biti problema s prehranom a i sa svim ostalim. I dok čitaš sve ovo, vjerovatno boraviš u krugu obitelji, dok mi čekamo u koloni, buljim u prokleti tahograf i zamišljam svoje najmilije, ili trenutno u samoizolaciji zbog vas. A neki će i reći zbog love. Trenutno je većina voznog parka u izolaciji ako ne i svi, a police u dućanima prazne . Ponovo krećemo u akciju da bi vi imali pune police u dućanima te pri tom riskiramo, a nakon tog opet u izolaciju. Znači da idemo na put i nakon toga u karantenu i tako novo-nanovo.

Ne tražimo Nobelovu nagradu, niti povećanje platnih tura, sve što tražimo je poštovanje na cesti. Ovo je naš svijet, moje ime je vozač, ne moraš me razumijeti ali me poštuj kada nam se putevi sretnu! Naš tim je većinu posla odradio u radosti i veselju te tako želimo odraditi još beskonačno puta i svi kao jedan cemo stati i pobjediti koronu!

Širite ljubav,a ne mržnju! Mi smo tim vozača i imamo snagu i to ćemo pokazati!”

Video pogledajte OVDJE.


Reci što misliš!