Zabava

zadarska legenda

Mladen Grdović ima recept za imunitet: Malo pisme, ribe i bevande

Mladen Grdović ima recept za imunitet: Malo pisme, ribe i bevande
Terca art

Čini se da ga panika oko koronavirusa nije potresla te je pronašao vlastiti recept za obranu. Malo pisme, ribe i bevande u omiljenom mu restoranu njegov je obrambeni mehanizam, a savjete za prevenciju uputio je i svojim obožavateljima

Nakon 12 godina ljubavi, pjevač je ostao bez svog psa zbog čega se nije mogao suzdržati od suza pred kamerama Exkluziva.

Krećemo s morskim ćakulama, a najzanimljiviji morski vuk svakako je Mladen Grdović koji je ekipu Exkluziva dočekao u svome Zadru i otkrio mnoge zanimljivosti, a između ostalog kako se štiti od koronavirusa te koji su mu planovi u karijeri. 

Čini se da ga panika oko koronavirusa nije potresla te je pronašao vlastiti recept za obranu. Malo pisme, ribe i bevande u omiljenom mu restoranu njegov je obrambeni mehanizam, a savjete za prevenciju uputio je i svojim obožavateljima.

"Jedite kapulu, seksajte se i popijte, voli vas Mladen Grdović", poručio je svima. 

Zalio je bevandom i najveću tugu koja ga je zadeseila. Nakon 12 godina ljubavi, prije mjesec dana uginuo mu je pas, a pred kamerama Exkluziva je pustio i suzu. 

Najveća mu je podrška i tada bila supruga Brankica s kojom je u braku više od trideset godina, dok mu je uz nju najvažnija žena u životu kći Sara koja će sada napuniti 17 godina. 

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Najveći zabavljač među kolegama, tvorac najvećih hitova, zadarski slavuj, ljubitelj dobre spize, žena i mora, kaže, žrtva je medija koji su baš sve u njegovu životu preuveličali. "Napumpali ste od mene da sam ja medvjed, a ja sam jedno malo dite koje voli sve", rekao je Mladen. 

I baš kako Mladen voli, snimanje smo završili pjesmo, jer bez nje kaže, ni svita ne bi bilo.


Reci što misliš!