Zabava

podcast "Sretna majka, sretno dijete"

Vojvotkinja od Cambridgea istaknula važnost prvih godina života

Vojvotkinja od Cambridgea istaknula važnost prvih godina života
www.profimedia.hr

Vojvotkinja od Cambridgea Kate, supruga princa Williama, istaknula je važnost prvih godina života djeteta u podcastu objavljenom u subotu kojim želi promicati veću brigu za djecu te dobi.

Kate je u 40-minutnom razgovoru za podcast "Sretna majka, sretno dijete" koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se "cijelo vrijeme" brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da "majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu".

"Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete", rekla je ta majka troje djece i dodala "potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život".

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj "predivnoj baki" koja "nam je posvećivala puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama".

"Velik dio tog iskustva pokušavam ponovo proživjeti sa svojom djecom", rekla je, zauzimajući se za to da se tom "prevažnom razdoblju" u odgoju djeteta, od "začeća do pete godine života", posveti više pažnje.

Kraljevski par ima troje djece: princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i princa Louisa (20 mjeseci). Oni su treći, četvrta i peti u nasljednom redu za britansku krunu.


Reci što misliš!