Zabava

16. veljače u kulta

SplickaScena za ljubitelje crnog humora

SplickaScena za ljubitelje crnog humora

Svima onima koje živciraju pusta srca, ruže, bombonijere i ostali popratni sladunjavi sadržaj vezan uz Valentinovo ili jednostavno guštaju u crnom humoru SplickaScena donosi pravu poslasticu!

U Kulta i Dišpeta, ove nedjelje 16. veljače u 20 sati na rasporedu je crnohumorni stand-up comedy show „Back2Black“! Prošle sezone su u Splitu po prvi puta u Hrvatskoj, održali Late late show u 00:30, jer su se prethodna dva ranija termina rasprodala! Osim izvedbama splitski komičari Ivica Lazaneo i Josip Škiljo i sadržajem pomiču granice!

"Back2Black" je crnohumorni tematski stand-up show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi... Ovaj dvojac prati izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!". Sat i pol tabu tema kroz humorističnu perspektivu, Antivalentinovo 16. veljače u Varoši!

Vidimo se!

*NAPOMENA: Show nije primjeren za lako uvredljive osobe, te za mlađe od 16 godina.

CIJENA ULAZNICE: 30kn

ONLINE PRODAJA:
➡ https://www.entrio.hr/event/zadar-back2black-crnohumorna-standup-comedy-predstava-7512

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
➡ Na dan showa na ulazu od 19h

VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo 
Josip Škiljo je tridesetsedmogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo 
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.


Reci što misliš!