Zabava

rtl-ov show

Kreće nova sezona ''Ljubav je na selu''

Nova 12. sezona 'Ljubav je na selu s emitiranjem kreće večeras od 19.40 sati, na RTL-u. Koje farmere čekaju djevojke, tko nije dobio pisma, a tko se već i zaljubio?

Novi farmeri, nove avanture, nova sela i djevojke, ali i neka već poznata 'povratnička' lica očekuju gledatelje nove 12. sezone 'Ljubav je na selu' koja večeras od 19.40 sati kreće na RTL-u.

A nakon što će u prvoj epizodi upoznati nove farmere, odmah zatim, ljubitelji popularne dokumentarne sapunice uživat će i u drugoj epizodi.

Voditeljica Marijana Batinić farmerima će obznaniti tko je dobio dovoljan broj pisama, a tko neće nastaviti snimanje emisije. Farmeri koji su dobili dovoljno pisma bit će presretni kad od Amorove vile dobiju sretne vijesti dok će oni koji nisu dobili toliko pisama ipak staviti osmijeh na lice jer ni kod njih Marijana neće doći baš praznih ruku.

Jedan od njih čak će nazvati voditeljicu kako bi joj otkrio da se zaljubio i da odustaje od daljnjeg sudjelovanja u emisiji dok će drugi farmer istu stvar Marijani priopćiti uživo.

Nova 12. sezona 'Ljubav je na selu s emitiranjem kreće večeras od 19.40 sati, na RTL-u.


Reci što misliš!