Zabava

Dame más gasolina!

Daddy Yankee stiže na Zrće u sklopu Isla Loca festivala

Daddy Yankee stiže na Zrće u sklopu Isla Loca festivala

Organizatori popularnog Fresh Island Festivala u suradnji s najvećim europskim promotorom latino glazbe “Old Music Group” najavljuju prvo izdanje Isla Loca Festivala - pravo osvježenje na hrvatskoj festivalskoj sceni. 

Da će sve oči fanova glazbenog svijeta ovog ljeta biti uperene na plažu Zrće govori izuzetno bogata biografija i uspjesi kralja latino glazbe. Daddy Yankee je tvorac reggaeton žanra i nosi ime “King Of Reggaeton”,  te je vlasnik  82 najveće glazbene nagrade. Ugledni CNN ga je 2009. godine okrunio titulom “Most Influential Hispanic Artist”, a magazin TIME ga svrstava među 100 najutjecajnijih osoba na planeti.  

Najslušaniji je izvođač ikada na Spotify streaming platformi, a njegova suradnja na hit singlu “Despacito” s Luis Fonsijem je najgledaniji video u povijesti Youtubea s preko milijardu pogleda. Domaća publika ga najviše pamti po zaraznom klupskom hitu “Gasolina” s kojim je lansirao reggaeton žanr u orbitu. 

Sve njegove koncertne arenske i stadionske turneje rasprodane su mjesecima unaprijed, a nastup na Isla Loca Festivalu bit će njegov jedini boutique nastup u 2020 godini. 

Potvrdu reggaeton pravcu kao trenutno najpopularnijem žanru na svijetu ponajviše govori  nedavni show na Super Bowlu koji su predvodili sve redom latino-reggaeton izvođači i njegove kolege J Balvin, Bad Bunny, J.Lo i Shakira. 

Isla Loca Festival će uz Daddy Yankeeja ugostiti i popularnu latino pjevačicu Natti Natashu, koja s Daddy Yankeejem iza sebe ima super uspješnu suradnju na hit singlu “Otra Cosa”.  Natti broji mnogobrojne suradnje s velikanima reggaeton žanra od kojih izdvajamo Bad Bunny, Becky G i Ozuna. Zvjezdani line up prvog izdanja Isla Loce dodatno će osvježiti nastupi internacionalnih vladara plesnih klupskih I festivalskih podija, partnera festivala, koje čine crewovi, DJ kolektivi i MC-iji iz Španjolske, Njemačke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanarskih otoka i Amerike. 

Isla Loca Festival će na plažu Zrće od 11. do 13. srpnja u klubove Papaya, Aquarius, Nomad i Rocks dovesti posjetitelje iz čitavog svijeta te obogatiti festivalsku scenu prvim reggaeton festivalom u regiji. Ulaznice za ovaj ljetni trodnevni spektakl dostupne su po cijeni od samo 40 eur za domaću publiku na web stranici festivala.


Reci što misliš!