Zabava

16. veljače

Splicka Scena: Stiže prava poslastica za sve ljubitelje crnog humora

Splicka Scena: Stiže prava poslastica za sve ljubitelje crnog humora

Dečki iz Splicke Scene ponovo u Zadru! Josip Škiljo i Ivica Lazaneo 16. veljače zadarskoj publici spremaju nešto sasvim novo!

Svako naše dosadašnje gostovanje u Zadru proteklo je u vrhunskoj atmosferi pred prepunim Kultom i Dišpetom, a pitanje koje bi nas često dočekalo nakon nastupa je "kad će nešto crnije?" Taj trenutak je konačno stigao i sada svi ljubitelji crnog humora u Zadru konačno dolaze na svoje!

"Back2Black" je crnohumorna tematska stand up predstava koju izvode Josip Škiljo i Ivica Lazaneo. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Škilji i Lazaneu nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi...
Ovaj dvojac prati izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!". Sat i pol tabu tema kroz humorističnu perspektivu, 16. veljače u Kultu i Dišpetu, vidimo se!

Napomena: Show nije primjeren za lako uvredljive osobe, te za djecu.


Reci što misliš!