Zabava

što mislite?

Beyoncé glamuroznim modnim izdanjem potaknula glasine o trudnoći

Beyoncé glamuroznim modnim izdanjem potaknula glasine o trudnoći
www.profimedia.hr

Unatoč tome što Beyoncéina figura izaziva zavist među ženama diljem svijeta već godinama, njezini se su se obožavatelji u komentarima ispod niza fotografija upitali je li ponovno trudna ili je samo dobila nekoliko kilograma.

Prelijepa pjevačica je, nakon duže stanke, ponovno aktivna na Instagramu. Danas je svoje obožavatelje ostavila bez daha fotkama u žutoj šljokastoj toaleti koja je naglasila svaki centimetar njezine figure. 

Iskombinirala ju je iz ruž narančaste boje, dijamantni nakit i jednostavne sandale s visokom potpeticom, a kosu je stilizirala u ultra dugačku pletenicu. 

24ecbe141dd564584c2f0b3224f8f75c.jpg?v=2No unatoč tome što Beyoncéina figura izaziva zavist među ženama diljem svijeta već godinama, njezini se su se obožavatelji u komentarima ispod niza fotografija upitali je li ponovno trudna ili je samo dobila nekoliko kilograma. 

Iako još nema glasina o pjevačičinoj ponovnoj trudnoći, ove su fotografije svakako potaknule lavine komentara, a sada se samo iščekuje službena potvrda ili opovrgavanje glasina.

2df497cd6b0f9ea833285f9830d16deb.jpg?v=2


Reci što misliš!