Zabava

koncert rasprodan

Večeras u Arsenalu Doris Dragović

Večeras u Arsenalu Doris Dragović
Bojan Bogdanić

Rasprodane su ulaznice za koncert Doris Dragović u Arsenalu 4. listopada. Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča.

Glazbeni hitovi poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te mnogi drugi iz dugogodišnje karijere Doris Dragović očekaju vas u jedinstvenom interijeru Arsenala.

Također, nakon pet godina od posljednjeg singla, publika će imati priliku čuti i novu pjesmu „Brod za nabolje“ čiju glazbu i tekst potpisuje Ivan Huljić. Za aranžman je zaslužan Leo Škaro, a redatelj spota je Vojan Koceić.

Prve reakcije na pjesmu su redom iznimno pozitivne. Na upit što misli o tome, Doris kaže: „Nikada mi brojke nisu bile važne već samo ljepota umjetnosti i duše. Ista me ta ljepota privukla pjesmi, a to je ono što ljudi, što publika osjeti. Nismo li svi željni toga?“

Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča, a atmosfera koju publika svih generacija stvara tijekom nastupa tek je jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.

Svoju svevremenost ponovo je dokazala prošle godine dva puta rasprodavši Arsenal.


Reci što misliš!