Zabava

zadarska dica

Ivan Šarić "razvalio" Dom sportova

Ivan Šarić
Bojan Zibar

Jučer se u rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova odigrala prava večer smijeha u režiji Ivana Šarića. Čak 3100 gledatelja željnih dobrog humora i zabave prisustvovalo je najvećem stand-up showu u Hrvatskoj te provelo srijedu večer na najbolji mogući način - uz smijeh i odličnu atmosferu

Mala dvorana Doma sportova je u srijedu navečer postala mjesto vrhunskog humora i zabave. Sve što je Ivan Šarić najavljivao, to je i ispunio.

Tako se njegov jučerašnji nastup bazirao na novom materijalu koji se, ako je suditi prema decibelima ushićene publike, pokazao pravom dobitnom kombinacijom. Iako je u svojoj 13-godišnjoj karijeri već četiri puta rasprodao KD Vatroslav Lisinski, ovog je puta Ivan odlučio ljestvicu podignuti više.

Stand up comedy večer: Ivan Šarić u Domu sportova Stand up comedy večer: Ivan Šarić u Domu sportova

Da je odabir Male dvorane Doma sportova bio pun pogodak potvrđuje činjenica da su se sve ulaznice rasprodale tjedan dana prije samog nastupa.

Ulaznica više se tražila i neposredno prije samog nastupa čime se još jednom dokazalo koliko je hrvatska publika zaista „gladna“ kvalitetnog humora Ivana Šarića. Osim novog materijala, naš se poznati komičar tijekom nastupa dotakao i nepresušnog izvora aktualnih političkih pitanja i muško-ženskih odnosa koji su kod publike izazvali gromoglasan smijeh i oduševljenje. Ivana Šarića osim dugogodišnjeg staža na hrvatskoj komičarskoj sceni prepoznajemo i po uvijek dovitljivom i sjajnom humoru. Ovim pothvatom Ivan je potvrdio svoj fenomen na društvenoj sceni. Najveći stand up show u Hrvatskoj nisu propustili: Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić, Igor i Marija Biščan, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Luka Nižetić i Matija Cvek.

Da jučerašnji nastup nije bio iznimka, najbolje govore komentari publike. „...Odlično, Ivan je pravi majstor u svom poslu...“, „...Svaki put me nanovo pozitivno iznenadi i nasmije...“, “Uvijek me oduševi  kako psihološki pristupa analiziranju svega iz čega proizlazi njegov humor!” „Mislim da mi je sutra neminovna bol trbušnih mišića od smijanja, ma koja teretana - Ivan!.“ samo su bili neki od osvrta gledatelja nakon nastupa.

Kad sam na pozornici zadnji put spustio mikrofon i čuo taj val smijeha i aplauza, prošli su me trnci. Nema dalje od tog osjećaja. Dao sam im sve, a oni su vratili duplo više. Hvala Zagrebe!“ – izjavio je Ivan nakon showa.

Šarić nam je s jučerašnjim nastupom dokazao kako po kvaliteti i izvedbi može ići ruku po ruku stand-up nastupima svjetskih razmjera. Sigurni smo kako će se o jučerašnjem nastupu prepričavati još dugo vremena te da će se dojmovi gledatelja vjerojatno slegnuti tek prilikom sljedećeg nastupa Ivana Šarića.

 


Reci što misliš!