Zabava

subota, 14. rujna

Zaglavski Kake Bake Raceing tim brani titulu na Red Bull Soapboxu u Zagrebu

Zaglavski Kake Bake Raceing tim brani titulu na Red Bull Soapboxu u Zagrebu

Barakuda Raceing Team - Rarog Kake Bake Zaglav branit će 14. rujna naslov na Red Bull Soapbox, najpoželjnioj amaterskoj cestovnoj utrci u spustu koja se nakon osam godina izbivanja vraća ovog ljeta u Zagreb.

Čak 60 timova testirat će vozila iz kućne radinosti na stazi u Zagrebu koja će prolaziti cestom od Kazališta Komedija do Manduševca.

Zaglavski team branitelj je naslova iz 2011. godine kada su u svom bolidu Barakuda osvojili srca publike, ali i kritike.

Ove godine Barakuda Kake Bake Zaglav team predstavlja svoju jurilicu Raroga. Rarog je vrsta jadranskog morskog raka, širokom pučanstvu poznatijeg kao hlap koji svojim klještama drobi sve pred sobom.

Naime, braneći titulu iz 2011. kada su oborili rekord spuštanja niz 400 m dugu stazu na Zagrebačkom Kaptolu i pripremajući se za utrku  koja će se održati 14. rujna, donose vam nekoliko nezaboravnih video klipova i slika koji dočaravaju atmosferu u Kake Bake Taboru.

Ovi mladi dugootočki momci: Ive Špralja za volanom, Zvonko Špralja kao suvozač i desna ruka, Nikola i Toni Čuka braća zadužena za dizajn, Šime Špralja kao stručni suradnik te duhovni vođa ekipe Neno Stojaković; ljubitelji su brzina i vječni zabavljači.

Pozivaju Vas da im se pridružite u subotu, ali i da im date svoj glas kako bi i ove godine osvojili nagradu publike, jer za onu sudačku svakako će se potruditi sami.

Svoj glas za Rarog Kake Bake tim možete dati ovdje!


Reci što misliš!