Zabava

popularne igre 11. kolovoza

"City Games" održat će se u Dobropoljani

Marin Ćuk Vurnek

City Games nastavlja svoju turneju po Dalmaciji, nakon Okruga karavana se seli na najzeleniji dalmatinski otok, Pašman.

Nakon 9 sezona, 324 održana događaja i više od milion prijeđenih kilometara, ove godine je City Games poprimio novo ruho; potpuno nova scenografija i brojna iznenađenja kako za natjecateljske ekipe tako i za publiku.

˝Kada smo prije 10 godina krenuli u ovaj projekt ni mi nismo vjerovali da ćemo doći do ove zavidne brojke. Odličan odaziv natjecateljskih timova kao i spremnost gradova i općina da postanu domaćini ovoga projekta omogućili su nam upravo to, da ove godine slavimo 10-godišnji jubilej.

U ovih deset godina ne samo da smo se održali u zemlji u kojoj je sve počelo, nego smo pozitivan i vedar duh City Games-a prenijeli i na susjedne države u regiji pa i šire. Iznimna nam je čast što već godinama održavamo igre po Dalmaciji. Hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ovoga projekta u prethodnih 9 godina. Idemo zajedno dalje!!˝ objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 34 različite lokacije u više zemalja te brojka od čak 150 prijavljenih ekipa u 2019. godini.

City Games turneju će na sportskim terenima uživo pratiti čak 50 000 gledatelja. Prijavljene ekipe nadmetati će se u modernim inačicama tradicionalnih City Games igara kao što su vino, leteći vaterpolo, pršut, spašavanje turistkinje, morska košarka i veslo. Puno adrenalina, timskog rada i uglavnom nezaboravnih trenutaka, sve to nas čeka u Dobropoljani na Pašmanu.

Ovaj sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, održati će se 11. Kolovoza u Dobropoljani sa početkom u 19:30 sati. Izazovne igre čekaju na hrabre timove.

˝Opće je poznato da Pašman zovu srcem svijeta, stoga ne sumnjam da će na terenu ali i na tribinama biti veselo i srčano. Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstavljaju svoj grad na igrama. Uz nešto spretnosti i timskog rada možda će se naći i u finalu te tako predstavljati svoju zemlju. Svakako dođite navijati za svoju ekipu i tako im pomognite na putu do pobjede!” zaključuje Krzyk.

 

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete da pratite i putem Facebooka. 


Reci što misliš!