Zabava

petak, 30. kolovoza

Kako i gdje kupiti ulaznice za koncert Rite Ore u SC Višnjik

Kako i gdje kupiti ulaznice za koncert Rite Ore u SC Višnjik
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Senzacionalna vijest o koncertu svjetske megazvijezde Rite Ore u Zadru u petak, 30. kolovoza snažno je odjeknula u Hrvatskoj, ali i mnogo šire!

Globalna pop zvijezda Rita Ora koncert u Zadru održat će u sklopu turneje povodom promocije novog albuma Phoenix.

Rita je na ovoj turneji već nastupila u brojnim metropolama diljem Europe, a u gradovima poput Londona, Pariza, Milana, Osla i drugih gdje se tražila ulaznice više. Tako će zasigurno biti biti i u Zadru.

Talentirane Franka i Domenica 30. kolovoza u Višnjiku bit će predizvođačice na jednom od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine.

Svi koji žele osigurati svoju ulaznicu za jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine moći će ih kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Early bird ulaznice prodavale su se do 21. srpnja po cijeni od 220 kuna.  Od 22. srpnja regularne ulaznice stoje 250 kuna, za FAN PIT stoje 300 kuna, dok je cijena VIP ulaznica fiksna i iznosi 450 kuna.

Ulaznice je moguće kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik radnim danom, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati.

U Zadru će, osim u ŠC Višnjik, ulaznice biti moguće kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa - TISAKmedia Supernova, TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2 i COMBO Music shop, Vladka Mačeka 3. 

Iz ŠC Višnjik poručuju kako vlada veliki interes za ulaznicama te kako im od objave potvrde održavanja koncerta stalno stižu upiti kako i gdje kupiti karte.

Popularna pjevačica u Zadar će privući fanove iz svih dijelova Hrvatske, a kako se ne bi trebali brinuti oko prijevoza, za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom dostupni na svikoncerti.eu i www.ticketshop.hr

Organizator koncerta je ŠC Višnjik, suorganizator je Turistička zajednica Grada Zadra, uz pokroviteljstvo Grada Zadra. 


Reci što misliš!