Zabava

7. lipnja

Zadarski "Derivat Festival" u gostima: Promocija u Botaničaru

Zadarski
Nikola Čutuk/PIXSELL

Već najavljeni Derivat festival, najavljen za 19. srpnja 2019. u Zadru, objavljuje kompletan program te najavljuje promotivno druženje u Botaničar baru u Zagrebu 7. lipnja 2019. s početkom u 20.30h

Derivat # 1, festival dobre glazbe i druženja, ponosno predstavlja nova imena uz Repetitor i Let 3 koji ekskluzivno za ovu priliku u Zadru svira samo svoja prva dva albuma. 

Riječ je o pravim, manje poznatim biserima, u zadnje vrijeme izuzetno zanimljive hrvatske alternativne glazbene scene čija će snaga, zvuk i energija duboko impresionirati publiku na Derivatu.

Nova imena su Šumovi protiv valova, The Siids, dRBonito, D. Klemenza, El Commando i Mr.d.

Ako ne znate što je Derivat festival i zašto bi vam mogao biti zanimljiv, ali i tko je D. Klemenza, dođite u Botaničar 7. lipnja u 21 sat. Upoznajte se s Festivalom dobre glazbe i druženja koji se održava u Zadru 19. 7. 2019. u zapuštenom prostoru stare vojarne kod gradske knjižnice (Stjepana Radića 11).

Kao popratni program tu je i sve popularnija inačica Banka na rivi, započetog kao Banak na dvoru, gdje će se naći manji štandovi raznih sadržaja, od craft piva, fanzina, rukotvorina i hrane do promotivnih štandova organizacija koje djeluju na hrvatskoj nezavisnoj sceni, sve pod imenom – Banak na Derivatu.

Uz performance D.Klemenze organizatori će predstaviti Derivat # 1 festival.

Zašto Derivat u Botaničaru? Zato jer je veza Zadra i Botaničara snažna i zato jer je Botaničar, iako zagrebački lokal, dio i zagrebačke i zadarske scene te je nerijetko promotor zadarskih autora i scene, a slijedom toga sjetimo se i Monoaze, off projekta uređenja crkve Sv. Dominika i njenog dvorišta prošlo ljeto na Monoplay festivalu u Zadru koji je donio novu perspektivu kulturno umjetničkog života u Zadru.

Osim što su pred vama veliki sadržajni umni i osjetilni zahtjevi, očekujemo i žedna grla jer donosimo zadrugarsko zadarsko pivo iz Brloga - Plavušu po akcijskim cijenama.

Ako vam ovo sve nije dovoljno, podijelit ćemo i nešto besplatnih ulaznica kroz nagradnu igru pa neki sigurno neće otići kući praznih džepova
, najavljuju organizatori.

ULAZNICE ZA DERIVAT # 1 FESTIVAL

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 80 kuna možete kupiti od 10. lipnja u Zadru: Indie bar, Caffe 72, Dejabrew pub, a u Zagrebu u klubu Botaničar. Ulaznice su već dostupne entrio.hr.

Od 5. srpnja cijena ulaznice je 100 kuna, dok će na samom ulazu na dan festivala cijena biti 120 kuna.

Derivat # 1 podržavaju / Grad Zadar, Ministarstvo kulture RH, TZ  Grada Zadra, Zadarska županija

Pratite Derivat !
 


Reci što misliš!