Zabava

Ne mogu jubav krit

Tomislav Bralić i klapa Intrade imaju najzabavniji hit u prosincu

Tomislav Bralić i klapa Intrade imaju najzabavniji hit u prosincu

Singl "Ne mogu jubav krit" Tomislava Bralića i klape Intrade koncem 2018. godine bio je među omiljenim hitovima na radijskim postajama.

Pjesma je najavila njihov najnoviji album Bilo je i vrime u izdanju Scardone, a nedugo nakon izlaska ostvarila je najviši ulaz na listu HR Top 40.

Upravo prema ovoj službenoj listi radijskog emitiranja, pjesma Ne mogu jubav krit u prosincu je među svim pjesmama zabavnog žanra ostvarila najveći uspjeh te predstavlja zabavni hit mjeseca u prosincu prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge.

Ovaj zabavni hit najavio je novi studijski album Tomislava Bralića i klape Intrade koji sadrži čak 14 pjesama, među kojima su hitovi poput Lipe oči, Ne mogu te prestat jubit i Ferma bi vrime. Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro.

Da slušatelji vole klapsku glazbu, osim izbora radijskih urednika, dokazali su i jesenski koncerti ove klape, među kojima je i nastup u ispunjenoj zagrebačkoj Areni, a za koje se tražila ulaznica više. Bilo ljeto ili zima, vremena za klapu uvijek ima – pogotovo kada donosi zabavu u domove slušatelja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!