9. Festival smokve: Radionice izrade sapuna, primjene smokve u kulinarstvu i romantična šetnja Ninom

U sklopu 9. Festivala smokve u subotu je održana radionica izrade sapuna od smokava hladnim postupkom koju je vodila Ana Karabatić Delić, (Sapunerija Rustika
– PPVŠ Stanka Ožanića).

U IMPACT centru održana je radionica primjene smokve u kulinarstvu a
predavač je bio Mario Arbanas, šef kuhinje restorana Pet bunara uz asistenciju Smilje Prtenjače, šefice kuhinje hotela Mediterante uz sudjelovanje učenika Poljoprivredne prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića.

Studentica glume Lucija Matković i studentica prava Elena Bukvić u haljinama autorice Ade Duke (Šinjorina smokva i sv. Križ) u romantičnoj šetnji Ninom dijelile su kekse proizvodjača Figa, kušavala se marmelada Šinjorina smokva i suhe smokve PZ Masvin.

>> 9. Festival smokve: Radionice izrade sapuna, primjene smokve u kulinarstvu i romantična šetnja Ninom
Iz naše mreže
Povezano
Klapa Kontrada @ Advent u Zadru

Klapa Kontrada donosi mediteranski duh na Advent u Zadru

događaj je prošao
2. prosinca, 19:30 - 21:00
Trg Petra Zoranića, Zadar
Urbofon Live na Advent dovodi Mangroove

Urbofon Live na Advent dovodi Mangroove

događaj je prošao
6. prosinca, 20:30 - 22:00
Tržnica Zadar
Nipplepeople @ Advent u Zadru – Božićni gramofon na Pijaci

Utorci i srijede rezervirani su za Student Advent, otvorenje uz Studio 54 s DJ Domagojem

događaj je prošao
2. prosinca, 20:00 - 22:00
Tržnica Zadar
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest