Zabava

duhoviti kao i uvijek

News Bar: Iako se ne slaže s njima, Davor Bernardić čestitao je poplavama u Zadru

News Bar: Iako se ne slaže s njima, Davor Bernardić čestitao je poplavama u Zadru
Tomislav Miletic/PIXSELL

Ekipa iz News Bara uistinu je pravo osvježenje na hrvatskoj satiričnoj sceni. S najnovijom su se objavom dotakli čestitke Davora Bernardića upućene Velimiru Bujancu povodom njegova vjenčanja i poplava na zadarskom području

Ni ova Bernardićeva čestitka nije prošla bez žestokih reakcija, piše News Bar. Mnoge kolege iz stranke smatraju je skandaloznom. No, predsjednik SDP-a tvrdi kako je riječ o kurtoaznoj čestitki koja naravno ne znači da se on slaže sa svime što poplava inače čini ljudima, a osobito što je u ovom zadnjem pojavljivanju u Zadru učinila Zadranima i stanovnicima svih okolnih mjesta. Unatoč ovom pokušaju objašnjavanja, napadi drugova iz SDP-a nisu jenjavali.

- Prvo čestitka "Bujici" na svadbi, a onda bujici na pustošenju Zadra. Čemu to? - pita se anonimni Ostojić iz SDP-a, a nije onaj što se kandidirao za zagrebačkog gradonačelnika 2013.

Davor Bernardić im je svima na kraju odgovorio da on nije odgojen da ikoga mrzi, pa i prirodne katastrofe poput poplave koje same nisu krive što su takve kakve jesu, stoji u tekstu sjajnog satiričara Domagoja Zovka.


Reci što misliš!

 Izdvojeno