Zabava

stigla djevojčica

Maja Cvjetković rodila djevojčicu i poručila: "Trenutno proživljavam svoju bajku"

Maja Cvjetković rodila djevojčicu i poručila:
Instagram

Naša nekadašnja misica Maja Cvjetković sinoć je u kasnim satima rodila djevojčicu Vitu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Samo za tportal otkrila je kako je prošao porod, tko je bio uz nju i zašto je majčinstvo najbolji osjećaj koji je doživjela.

Lijepa Šibenčanka Maja Cvjetković u utorak navečer rodila je prvo dijete, djevojčicu Vitu koju je s nestrpljenjem iščekivala sa svojim 20-godina starijim suprugom Andrijom Kevićem.

'Bebica i ja smo odlično, sve je super prošlo. Presretna sam, a majčinstvo je najbolji osjećaj koji sam dosad doživjela', rekla je iscrpljena, ali i iznimno uzbuđena Maja, koja će se u bolnici zadržati narednih nekoliko dana jer je rodila na carski rez.

'Dok sam rađala, suprug i moja majka bili su ispred sale, a kada sam rodila, već su me čekale i prijateljice. Svi su presretni', opisala je za tportal bivša misica i manekenka.

'Nismo još ni svjesni svega, trenutno proživljavam svoju bajku', zaključila je novopečena majka, koja je ime Vita za svoju malenu odabrala još davno prije poroda. 

Inače, lijepa brineta i poznati poduzetnik svoju su trogodišnju vezu u lipnju ove godine okrunili brakom, piše Tportal.


Reci što misliš!

 Izdvojeno