Zabava

Glazba

Zlatna naklada debi albuma Antonije Šole

Zlatna naklada debi albuma Antonije Šole

Album 'Anđele' objavljen je sredinom studenog prošle godine

Mlada pjevačica i glumica, dostigla je zlatnu nakladu za album 'Anđele', koji se u manje od tri mjeseca od izlaska prodao u više od 10 tisuća primjeraka.

Veliki je to uspjeh za prvi album mlade pjevačice i autorice, koji je singlovima 'Anđele' i 'Zabranjena pjesma (Volim te)' osvojio i vrhove radijskih top lista.

'Zlatna ploča' Antoniji će biti uručena na skorašnjoj zagrebačkoj promociji.

Album 'Anđele' objavljen je sredinom studenog prošle godine, uz podršku RTL Televizije, a mjesec dana kasnije izašlo je i novo dopunjeno izdanje.

Na albumu se nalazi 16 pjesama, a uz hit singlove 'Anđele' i 'Zabranjena pjesma (Volim te)', tu su i pjesme 'Zovem da ti čujem glas', 'Nebu pod oblak' u kojoj se kao poseban gost na klavijaturama pojavljuje Matija Dedić, zatim Antonijina verzija velikog hita ITD Benda 'Skidam te pogledom', duet s Tošom Proeskim 'Volim osmjeh tvoj' i druge.

'Stvarno sam ugodno iznenađena i moram priznati da takvo nešto uopće nisam očekivala. Nisam se dosad zamarala diskografskim pokazateljima, a najvažnije mi je da pjesme koje pišem i pjevam slušatelji prepoznaju i pronađu se u njima. Kad sam čula da sam dostigla zlatnu nakladu za prvi album, mislila sam da me netko zeza', rekla je Antonija zahvalivši se svima koji su vjerovali u nju te odlučili kupiti originalni CD i tako bar malo odmoći piratizaciji.

Inače, Antonija ovoga vikenda nastupa na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, gdje izvodi pjesmu 'Gdje je srce tu je dom'.


Reci što misliš!