Sport

Boks

Ivan Nekić i trener Vedran Bajlo na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Armeniji

Ivan Nekić i trener Vedran Bajlo na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Armeniji

Ivan Nekić (BK Ares) predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Armeniji u kategoriji do 75 kg.

Ivan je svojim zalaganjem, upornošću i kontinuitetom međunarodnih turnira izabran od strane Izbornika Marina Morića za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Armeniji (u ponedjeljak, 20. XI.)

- Za Ivana i naš klub ovo je velika nagrada a očekivanja ne stavljamo pred njega.
Neka uživa i da sve od sebe u najvećem natjecanju u juniorskom uzrastu na svijetu, a ovo će biti i veliko iskustvo za našeg pulena.

Ivan je proteklog vikenda na mini kampu boksačke reprezentacije odradio završne sparinge u dvorani Pit Bulla u Voltinom(Zagreb) uz pozvane boksače iz drugih klubova, te kandidata iz Bosne i Hercegovine, kaže trener Nikola Marketin.

Uz Ivana ide i naš trener Vedran Bajlo mag.cin. kao trener juniorske boksačke reprezentacije što je još jedno veliko priznanje za nas.

Vedran je u ovoj godini kao trener reprezentacije bio na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj te međunarodnom turniru u Sarajevu, Sarajevo trophy.

Naš reprezentativac kondicijsku pripremu uoči svjetskog prvenstva odrađivao je s trenerom Milom Romićem inače instruktorom Krav Mage koji je i više nego zadovoljan kondicijskim spremom.

Trener Vedran Bajlo mag.cin.i Nikola Marketin mag.cin. odradili su boksački tehničko taktički dio s Ivanom.

Sretno Ivanu i Vedranu te našim juniorima na Svjetskom prvenstvu!


Reci što misliš!