Sport

10. lipnja

U subotu Privlaka Run 2023 i prvi privlački SABUNing

U subotu Privlaka Run 2023 i prvi privlački SABUNing

U organizaciji Triatlon kluba Zadar i Škole trčanja Zadar u Privlaci se već tradicionalno početkom lipnja održava Privlaka Run.

Posebnost ove utrke je trčanje šetnicom uz more koja natjecateljima nudi upoznavanje svih čari ovog primorskog mjesta.

Organizatori su za vas pripremili utrku na 5 kilometara, dječju utrku te posebnu novost – SABUNing trail u dužini od 6 kilometara.

Prijaviti se možete ovdje već danas a sve dodatne informacije vezano uz događaj potražite na društvenim mrežama.

Privlaka, ribarsko i turističko mjesto na jugoistočnoj obali Privlačkog zatona nasuprot otoku Viru, 7 km sjeverozapadno od Nina. Sjeverozapadno od naselja je prostrana pješčana plaža sa šumicom.

Na regionalnoj je prometnici Zadar - Nin - otok Vir. Sami Privlačani su poznati po ludru, ribolovu tradicije, koji se već niz desetljeća prenosi s koljena na koljeno. Uz samu lučicu prema zapadu, počinje i šetnica koja je obujmila gotovo cijeli poluotok, a pruža pogled na nezaboravan zalazak sunca.

Jedno od najljepših prirodnih bogatstava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale. Okupati se u Privlaci iznimno je lako: gdje god se okrenuli čekaju vas prekrasne pješčane uvale koje očaravaju i mame svojom ljepotom.

- Zato vam nudimo odličnu ideju kako provesti subotu – malo kupanja, malo sunčanja, malo rekreacije na jednoj od naših utrka te vrhunska zabava uz roštilj i glazbu do kasnih večernjih sati, poručuju organizatori.

 


Reci što misliš!